Bouwmanagement

houvast bij bouwmanagement

Budgettair kijken we wat de best passende oplossing is voor een gunstig resultaat van het bouwproject en daar waar mogelijk besparen we op de totaalkosten. We helpen bij de subsidieaanvragen en vertegenwoordigen jouw belang tijdens het overleg met gemeenten, architecten, aannemers en onderaannemers. Tijdens de uitvoeringsfase blijven wij het aanspreekpunt, toetsen we de voortgang en laten we niet eerder los tot de laatste fase, de oplevering!

Wij weten precies wat er nodig is voor jouw bouwproject.

Bhouwvast - Bouwmanagement

Het fundament, het bouwmanagement!

Bouwen is meer dan alleen vakmanschap, wanneer en een nieuw huis gebouwd, verbouwd of verduurzaamd moet worden, dan komt er veel op je af. Een perfect eindresultaat kan alleen bereikt worden met de juiste instructies en als alles rond de bouw goed geregeld is. Wij zijn jouw persoonlijke bouwbegeleider die je bijstaat bij elke fase of stap die er genomen moet worden. Binnen deze fases verzorgen wij het bouwadvies, de bouwkundige keuring en maken we een helder en realistisch overzicht van de bouwkosten.

Bouwadvies

Wij zijn onafhankelijke bouwadviseurs die de wensen van de klant om kunnen zetten naar haalbare plannen. We luisteren naar je wensen en geven je advies over je mogelijkheden t.a.v. budget en comfort. Daarnaast spreken we de taal van gemeenten, architecten en aannemers zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Voor meerwerk en het overstijgen van de kosten zijn wij het aanspreekpunt zodat je niet met een kluitje het riet in wordt gestuurd. Je bespaart een hoop tijd, onnodige kosten en weet zeker dat het beste resultaat wordt bereikt.

Bhouwvast - Bouwadvies
Bhouwvast

Bouwkostendeskundige inschakelen

Enig idee wat een fundering van een woning kost of wat leges zijn, niet? Een kostendeskundige inschakelen is dan wijsheid want dit is nog maar het topje van de ijsberg.

Een fundering of leges zijn namelijk maar een heel klein deel van het project. Je krijgt daarnaast nog te maken met de grondkosten, verbouwkosten, inrichtingskosten, onvoorzien en de financieringskosten. Daarnaast zorgen we dat de kosten niet onnodig oplopen en ondersteunen we jou bij de onderhandelingen en het beoordelen van de offertes. 

Wij hebben de kennis paraat om voor jou snel en eenvoudig een realistisch kostenoverzicht te maken zodat jij nooit teveel betaald.

Budgettair weten we wat de best passende oplossing is voor een gunstig resultaat!