Bouwen kan beter in Groningen

Bhouwvast is ontstaan als antwoord op de roep van Groningers die steeds minder vertrouwen kregen in het schadeherstel en het bouwkundig veiliger maken van hun woningen. Wij zien mogelijkheden om dat vertrouwen te herstellen. Dat kan alleen door in gesprek te gaan met de bewoners en door de pijnpunten te bespreken.

 

Omdat het om bouwkundige problemen gaat, gebeurt dit door senior bouwkundigen maar wel door bouwkundigen die goed begrijpen dat de problemen veel meer dan alleen bouwkundig zijn. Als bewoner wilt u er absoluut zeker van zijn dat ons niet iets door belanghebbenden wordt ingefluisterd. Bij Bhouwvast weet u dat zeker omdat wij een onafhankelijk bouw- en energieadviesbureau zijn.

 

Om het volledige vertrouwen te krijgen is onafhankelijkheid noodzakelijk. Wij willen de partij zijn die bouwt aan vertrouwen en die zorgt dat er tijdens het gehele traject met vertrouwen kan worden gebouwd. Een houvast zijn waar u altijd op terug kunt vallen.

Vanaf het eerste moment letten wij ook op energiebesparende maatregelen en koppelkansen.

 

Onze adviseurs nemen de pijn en de emoties serieus. Dat merkt u gelijk in het eerste gesprek: ze luisteren écht. Bhouwvast inventariseert wat u wilt en vertaalt dit – in overleg met u – in opties. Wij willen het verschil maken door samen mooie dingen te doen, met als doel een betere woning met meer comfort en een hogere waarde zodat de regio hier sterker uitkomt.

Voor een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen.