Bouwen kan beter in Groningen

Bhouwvast is ontstaan als antwoord op de roep van Groningers die steeds minder vertrouwen kregen in schadeherstel en bouwkundig veiliger maken van hun woningen. Wij zien mogelijkheden om dat vertrouwen te herstellen. Dat kan alleen door in gesprek te gaan met de bewoners en de pijnpunten te bespreken.

Omdat het om bouwkundige problemen gaat, gebeurt dit door senior bouwkundigen. Maar wel bouwkundigen die goed begrijpen dat de problemen veel meer dan alleen bouwkundig zijn. Als bewoner wilt u absoluut zeker weten dat ons niet iets door belanghebbenden wordt ingefluisterd. Dat weet u ook zeker omdat wij onafhankelijk zijn. Om het volledige vertrouwen te krijgen is onafhankelijkheid noodzaak.

Tijdens het gehele traject staat Bhouwvast de bewoners terzijde. Ook onze opdrachtgevers stellen wij kritische vragen. Wij willen de partij zijn die bouwt aan vertrouwen, die zorgt dat er tijdens het gehele traject met vertrouwen kan worden gebouwd. Een houvast waar u altijd op kunt terugvallen.

Van meet af aan nemen wij energiebesparing mee in ons advies: bij het versterken van de woning kijken we naar mogelijkheden om energiebesparende maatregelen toe te passen. Koppelkansen benutten wij dus optimaal.

Onze adviseurs nemen de pijn en de emoties serieus. Dat merkt u direct in het eerste gesprek: zij luisteren ├ęcht. Bhouwvast inventariseert wat u wilt en vertaalt dit in overleg met u in opties. Wij willen het verschil maken door samen mooie dingen te gaan doen, met als doel een betere woning met meer comfort en een hogere waarde, zodat de regio hier sterker uitkomt.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.