“We doen het heren! Laten we samen een bedrijf beginnen en mooie dingen gaan doen door onze kennis en netwerken met elkaar te verbinden en een fijn en sterk team van deskundigen op te bouwen….”

Het is oktober 2017 als Gerrit Visser, Jack van Dijken en Peter Kleine besluiten de handen ineen te slaan. Bhouwvast, inderdaad met de ‘h’ tussen de ‘B’ en de ‘o’, wordt 27 december 2017 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Met het verborgen ‘Houvast’ in de bedrijfsnaam wil zij vertrouwen uitstralen. ‘Bouwen aan vertrouwen en vertrouwen in bouwen’….

In de eerste maanden van haar bestaan huurt Bhouwvast een kleine ruimte in Zuidbroek en sinds 15 mei 2018 is het grotere kantoor in Haren betrokken. Genoeg ruimte voor de huidige acht mensen van het team. Vanaf de start zijn namelijk Onno Zitman, Constant Pas en Onno Redeman aan Bhouwvast verbonden en enkele weken later is Jan Vermaning aangehaakt. In de zomermaanden is het team versterkt met Jacques Visser. Allen senior Bouwkundigen met jaren ervaring die met veel plezier en inzet werken aan de verdere ontwikkeling van Bhouwvast.

Klik hier voor onze medewerkers met de bereikbaarheidsgegevens.

“Wat willen we uitstralen? Waar staan we voor? Wat is onze ambitie?…..” Makkelijke vragen maar verzin maar eens een goed antwoord… ‘Onafhankelijkheid’ stond bovenaan het lijstje. ‘Delen van kennis’ was een goede tweede. Het onafhankelijk delen van kennis bij het begeleiden, monitoren, coördineren en ondersteunen van bouwgerelateerde projecten. Ja, dat is ‘m… Dat is Bhouwvast!