Erkend Stagebedrijf hbo/wo

  • Gepubliceerd
  • Geplaatst in Nieuws

Stichting ELBHO erkent Bhouwvast als vooraanstaand stagebedrijf voor de komende 3 Jaar.

Op 21 november 2023 bracht Stichting ELBHO een bezoek aan Bhouwvast en erkende het als een vooraanstaand stagebedrijf voor zowel hbo- als wo-studenten voor de komende drie jaar. Als onafhankelijke stichting speelt ELBHO een cruciale rol in het waarborgen van de kwaliteit van stages en afstudeerplaatsen in het hoger onderwijs. De validatieprocedure van ELBHO hanteert strenge criteria, waaronder de bedrijfsgrootte, kwaliteit van begeleiding, beschikbare stageplaatsen en faciliteiten.

Met trots kondigt Bhouwvast aan dat het is opgenomen in het ELBHO bedrijvenregister en het officiële certificaat heeft ontvangen, waarmee het zich onderscheidt als een betrouwbare en hoogwaardige stageplek. Deze erkenning is een bevestiging van de toewijding van Bhouwvast aan de ontwikkeling van toekomstige professionals in de bouwsector.

Waarom Kiezen voor een Stage bij Bhouwvast?

  • Uitstekende Begeleiding en Kwaliteit: Bij Bhouwvast staat de kwaliteit van begeleiding centraal. Onze toegewijde professionals begeleiden studenten intensief en bieden waardevolle inzichten en ervaringen.
  • Diverse Studierichtingen: Bhouwvast biedt stageplaatsen voor een breed scala aan studierichtingen, waaronder Bouwkunde, Projectleider Techniek, Integraal Bouwmanagement, Bouwtechnisch Medewerker, Gebouwgebonden Installatietechniek, Bouwmanagement, Bouwtechnische Bedrijfskunde en Built Environment. Dit creëert een dynamische en multidisciplinaire leeromgeving.
  • Opname in ELBHO Bedrijvenregister: De erkenning door Stichting ELBHO getuigt van onze toewijding aan hoge standaarden. Als lid van het ELBHO bedrijvenregister voldoen we aan strenge criteria, waardoor studenten verzekerd zijn van een kwalitatieve stage.
  • Stagevacatures op Maat: Bhouwvast begrijpt het belang van een goed passende stage. Binnenkort zullen we specifieke stagevacatures delen op onze website, www.hbo-stagemarkt.nl en www.wo-stagemarkt.nl. Hierdoor kunnen studenten gericht solliciteren op stages die aansluiten bij hun studierichting en interessegebieden.

Bhouwvast nodigt gepassioneerde en ambitieuze studenten uit om zich aan te melden voor een uitdagende en leerzame stage-ervaring. Kies voor Bhouwvast en investeer in jouw professionele ontwikkeling binnen de bouwsector.

Ontdek de mogelijkheden en “b(h)ouw” aan jouw toekomst, wij geven je houvast!