Over ons

persoonlijk Bouwadvies & bouwondersteuning

Houvast is erg fijn tijdens een bouwproject en het team van Bhouwvast biedt je deze zekerheid. Eerlijk, open en praktisch is wat ons kenmerkt als bouwkundig adviesbureau. 

  1. Eerlijk, op een laagdrempelige manier geven wij advies aan onze opdrachtgevers, bij voorkeur altijd in een persoonlijk gesprek. 
  2. Open, we handelen altijd met empathie en begrip voor de behoeftes van de opdrachtgever. 
  3. Praktisch, ieder advies wordt voorzien van een goede onderbouwing, dit doen we door een berekening en eindrapportage op te stellen. 

Met een prettige samenwerking en onze deskundigheid is ieder bouwproject een fijne ervaring. Bhouwvast is jouw ‘bouwmaatje’ en technische rekenkamer voor bouwmanagement, bouwfysica, brandveiligheid en duurzaamheid.

Reviews

 

Ons team

BHouwvast - Jan Vermaning
Jan Vermaning
Adviseur / DGA
BHouwvast - Onno Zitman
Onno Zitman
Adviseur / DGA
BHouwvast - Gerard Noordhof
Gerhard Noordhof
Senior Projectleider
BHouwvast - Henk Jan van der Wal
Henk van der Wal
Technicus
Tammam Alismaeel
Technicus
BHouwvast - Erik Lolkema
Erik Lolkema
Projectleider
BHouwvast - Joyce Visser
Joyce Visser
Management Consultant
BHouwvast - Melvin van der Kamp
Melvin van der Kamp
Senior Projectleider
Marcel van Sluis
Technicus
Jhon Hessels
Technicus
BHouwvast - Mark Jillings
Mark Jillings
Projectleider

De aannemer bedienen van de voorbereiding tot de oplevering dát is onze kracht

Bouwvastheid bereiken is één ding, bouwvastheid behouden voor de lange termijn is een ander aspect van ons specialisme. Bouwvastheid is niet alleen belangrijk voor de veiligheid en duurzaamheid van een gebouw, maar het kan ook de waarde en aantrekkelijkheid van een pand aanzienlijk verhogen. Gebouwen die bouwvast zijn kunnen namelijk hogere huurprijzen en verkoopprijzen opleveren dan gebouwen die dat niet zijn. Logisch natuurlijk omdat potentiële kopers en huurders vaak de voorkeur geven aan panden die langdurig en veilig blijven staan.

Kortom, Bhouwvast is een essentieel aspect van het bouwproject, want wij bieden directe invloed op de veiligheid, duurzaamheid en waarde van een gebouw.

Wil je hier meer over weten?